Куркума мелена 10г

Куркума мелена <small>10г</small>

Куркума не лише надає стравам незвичайних смакових відтінків, але й має низку властивостей, які позитивно впливають на людський організм. Її вважають природним антибіотиком, який до того ж не чинить жодного шкідливого впливу на травну систему й печінку. Куркума нормалізує роботу серцево-судинної системи, зміцнює імунітет, виводить із організму токсичні речовини.

Куркума має пряний, дещо гіркуватий смак і тонкий аромат, який нагадує запах перцю й апельсина. Використовуйте спецію для приготування світлих соусів, салатів, супів-пюре, рагу, крабів, омарів та устриць, для маринування з оцтом овочів. Куркума смакує з омлетами та пудингами, додає особливого смаку стравам із рису, макаронів, яловичини та баранини. Також використовуйте спецію для забарвлення масла, маргарину, сирів та лікерів.