Апетитне соковите м'ясо, з хрумкою підсмаженою скоринкою, з пікантним ароматом диму і ноткою духмяного орегано — саме таким буде ваш шашлик за ексклюзивним рецептом від Шефа. Готуйте натхненно, з пристрастю і любов'ю. Подавайте до столу з гострими томатними соусами. Найкраще смакує у хорошій дружній компанії.

Кількість порцій:

4

Час підготовки інгредієнтів:

2 год

Час приготування:

30 хв

Шашлик по-грузинськи

Інгредієнти

  1. 1,5 кг свинини (свинячої шиї)
  2. 0,75 кг цибулі ріпчастої
  3. 1 баклажан
  4. 1 кабачок
  5. 1 болгарський перець
  6. 2 ст.л. оливкової олії
  7. 2-3 ст.л. Приправи до шашлику «Рецепти від Шефа»

Спосіб приготування

  1. Поріжте свинину шматочками по 70-90 г.
  2. Почистіть цибулю й акуратно наріжте півкільцями. Додайте до свинини. Усе посоліть, поперчіть (рекомендуємо використовувати духмяний органічний чорний перець «Пекельний перець»), додайте 2-3 ст.ложки ароматної Приправи до шашлику «Рецепти від Шефа», ретельно перемішайте і залиште на 2-3 години маринуватися.
  3. Баклажан і кабачок поріжте кільцями товщиною 1-1,5 см. Перець розріжте на 4 частини й почистість від насіння. Овочі посоліть, посипте Приправою до шашлику «Рецепти від Шефа», додайте 2 ст.ложки оливкової олії й перемішайте усе.
  4. Дістаньте м'ясо з маринаду, нанижіть його на шампури, овочі викладіть на решітку й обсмажуйте все над розпеченим вугіллям до готовності, приблизно 15-20 хвилин. Страва готова.

Смачного!

Спеції, використані у рецепті

  • Приправа до шашлику <small>40г</small>