16 грудня

Фузіллі з молодим зеленим горошком, копченою куркою та овечим сиром

Фузіллі з молодим зеленим горошком

Є такі рецепти для яких взагалі не потрібна кулінарна вправність, це по-суті, просто правильне поєднання продуктів, які максимально підкреслюють смак один одного. В нашому рецепті ми беремо за основу фузіллі (вид пасти), доповнюємо смак свіжим молодим горошком, пікантною копченою куркою, ароматним овечім сиром і завершуємо це гармонійне поєднання травами і свіжозмеленим чорним перцем. Також особливий нюанс в тому, що горошок та тоненькі шматочки копченої курки, ми пасеруємо на вершковому маслі, саме це додає страві особливий м’який смак.

Інгридиєнти:

Фузіллі з молодим зеленим горошком

  • 150 гр. сухих фузіллі
  • 200 гр. молодого зеленого горошку
  • 50 гр. копченої курки
  • 100 гр. бринзи з овечого молока ( можна замінити звичайною бринзою)
  • 5 перепелиних яєць
  • 15 гр. вершкового масла
  • 10 гр. оливкового масла
  • Суміш середземноморських трав, чорний перець в млинку.

Фузіллі з молодим зеленим горошком

Приготування:

  1. Зелений горошок бланшируємо в киплячій, підсоленій воді протягом 2 хвилин, відкидаємо на друшляк.
  2. Копчену курку нарізаємо тонкими шматочками.
  3. Відварюємо перепелині яйця протягом 3 хвилин після закипання води.
  4. Відварюємо пасту згідно інструкції.
  5. Вершкове масло розігріваємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому шматочки курки і зелений горошок.
  6. Овечий сир нарізаємо товстими шматками.
  7. Готуємо презентацію страви: викладаємо фрузіллі та велику тарілку і доповнюємо іншими інгредієнтами – горошком, шматочками курки та перепелиними яйцями. Зверху доповнюємо презентацію шматочками овечого сиру, посипаємо травами і свіжозмеленим чорним перцем.

Фузіллі з молодим зеленим горошком