Кулінарний блог

29 вересня

Осінній пиріг з грушами і корицею

Запах свіжої випічки з корицею якнайкраще підходить для затишних осінніх вихідних

1 вересня

Кіш з брокколі і бринзою

Кіш - це французький відкритий пиріг з основою з січеного тіста і заливкою з яєць і суміші молока, вершків або сметани.

17 серпня

Мінестроне пізнього літа

Варіантів Мінестроне існує не менше ніж сіл в Італії і в кожному італійському будинку його роблять за власним рецептом.

27 липня

Кростіні з сирним муссом, зеленню і горіхами

Кростіні — досить популярна італійська закуска, підсмажений на оливковій олії хліб з різноманітними начинками.

21 липня

Літній суп із лисичок

Суп із лисичками – це справжній грибний суп із пряним ароматом та вийнятковим смаком. Кращої страви для літнього обіду годі й вигадати!

10 липня

Справжній грецький салат

Сьогодні ми пропонуємо вам здійснити кулінарну подорож у сонячну Грецію й посмакувати справжнім грецьким салатом. Рекомендуємо готувати його тільки влітку, із сезонних овочів, наповнених сонцем і теплом.

2 липня

Баклажани, запечені з тунцем, фетою та моцареллою

Найсмачніші та найароматніші страви вдаються із сезонних овочів. Тому ми продовжуємо серію наших сезонних рецептів.

25 червня

Теплий салат із конкільєтте, шпинату, молодого ботвиння та фети

Конкільєтте – це вид пасти у вигляді маленьких «ракушок», з рельєфною поверхнею

19 червня

Тірамісу

Тірамісу – один з найпопулярніших десертів світу. І зовсім не випадково, оскільки він надзвичайно смачний, ніжний та легкий.

11 червня

Вок з куркою та молодими овочами

Продовжуючи серію літніх страв, пропонуємо вам приготувати пряний і ароматний вок з куркою та молодими овочами.

4 червня

Полуничний пиріг

Влітку хочеться простих у приготуванні, соковитих та яскравих сезонних страв. Тому ми знову повертаємося до перших ягід літа – полуниць

28 травня

Курячі ніжки в медово-апельсиновому соусі на грилі

Сезон відпочинку за містом у розпалі. Перші традиційні шашлики всі вже приготували, тому хочеться урізноманітнити меню для грилю.