Про ТМ «Любисток»

Ми прагнемо, щоб ваші улюблені страви завжди вдавалися смачними й ароматними. Тому вже понад 10 років команда ТМ «Любисток» натхненно виробляє натуральні спеції, прянощі та приправи. Без ГМО, без консервантів, без барвників і ароматизаторів!

Першими в Україні ми створили серію органічних спецій, тому що дбаємо про ваше здоров’я і поважаємо планету, на якій живемо. Завдяки якісному екологічному виробництву спеції ТМ «Любисток» насичені мікроелементами і вітамінами, мають корисні для здоров’я властивості й справжній природний смак та аромат.

У 2013 році наша команда розпочала співпрацю з переможцем «Пекельної кухні», шеф-кухарем Юрієм Кондратюком. Разом ми створюємо унікальні рецептури приправ і сумішей спецій, щоб кожного дня ви насолоджувалися новими стравами.

Ми модернізували виробництво, і наше сучасне устаткування для пакування продукції відповідає найновішим міжнародним стандартам.

2014 року компанія запровадила міжнародний стандарт якості IFS Food, відповідно до якого контолюється весь процес виробництва спецій та приправ.

Команда ТМ «Любисток» відкрита до співпраці. Вже сьогодні нашу продукцію люблять в Україні, в Молдові, Білорусі та Грузії.

Ми завжди граємо на боці наших клієнтів. Тому якість, унікальні рецептури, бездоганні смак і аромат продукту — пріоритети для нас. Разом із вами команда ТМ «Любисток» творить спільну історію, в якій дрібка спецій перетворює улюблені страви у кулінарні шедеври!


  • 26грудня

    Рівняни обирають смачне дозвілля

    Рівняни обирають смачне дозвілля

    Наприкінці 2014 року в Рівному стартував кулінарний проект Patison. Майстер-класи з оригінальною назвою одразу завоювали прихильність мешканців міста і стали традиційними. Ексклюзивний партнер події — ТМ «Любисток».

  • 27листопада

    Переможець «Пекельної кухні» провів майстер-клас у Рівному

    Переможець «Пекельної кухні» провів майстер-клас у Рівному

    Справжнє кулінарне шоу влаштував для рівнян Юрій Кондратюк. Відомий шеф-кухар приїхав у Рівне на запрошення команди ТМ «Любисток», щоб взяти участь у щорічному фестивалі «М'яса та вина».